Ontdek de Siemens StudioLine bij Teknika

Siemens ontwikkelde met StudioLine uniek keukenapparatuur. De StudioLine biedt innovatieve en opvallende producten van hoge kwaliteit zodat ook jij bij je thuis kunt koken als een echte sterrenchef. Dit high-end productassortiment heeft al diverse prijzen mogen ontvangen en biedt voor ieder wat wils die op zoek is naar dat tikkeltje extra in zijn of haar keuken. Ontdek snel wat de Siemens StudioLine te bieden heeft.

Slimme technologie met vooruitstrevend design

De Siemens StudioLine wordt gekenmerkt door enerzijds een vooruitstrevend design en anderzijds innovatieve technologieën.

Het ontwerp, een blacksteel look, is een aantrekkelijke combinatie van donkergekleurd roestvrij staal en zwart. Een echte eye-catcher in de keuken maar met de nodige elegantie en subtiliteit dat zorgt voor een mooi geheel. De ingebouwde technologieën zorgen er op hun beurt voor dat het kookproces eenvoudiger wordt dan ooit.

Zo zorgt de Variospeed tot 50% tijdsbesparing dankzij de geïntegreerde microgolffunctie en het snel voorverwarmen. De EcoClean Plus in de vaatwassers zorgt voor een moeiteloze reiniging dankzij de speciale coating van de achterwand die automatisch vet -en etensresten absorbeert. Via Home Connect bedien je jouw huishoudapparaten met je stem, via smartphone of tablet.

Een uitgebreid assortiment aan buitengewoon keukenapparatuur

De Siemens StudioLine is een uitgebreide exclusieve lijn aan keukenapparatuur. Het assortiment omvat kookplaten, afzuigkappen, ovens, (combi-)magnetrons, vaatwassers, koelkasten, vriezers en koffiezetters. Kortom: alles wat je keuken nodig heeft. Elk apparaat is uitgerust met diverse functionaliteiten om uitstekende keukenprestaties te leveren. Zo zijn de ovens met een TFT-touchdisplay steeds voorzien van Home Connect. De vaatwassers zijn verkrijgbaar met de Zeolith drying functie. De koelkasten bevatten op hun beurt diverse slimme vershoudfuncties. De huishoudapparaten vergemakkelijken niet alleen uw dagelijkse keukenmomenten, maar besparen je ook veel meer tijd.

Het is bovendien stevig, stootvast en watervast.

Siemens StudioLine

Je kunt vanaf nu deze exclusieve Siemens StudioLine verkrijgen bij Teknika Keukens. Kom langs in onze toonzaal en raak betoverd door de hoge kwaliteit die Siemens te bieden heeft.